07:28 Torsdagsmorgon

Vaknade klockan 03:00 inatt.. Haft några riktigt bra nätter med ordentlig sömn men idag bestämde sig tydligen sömnproblemen för att ge sig till känna igen. Kan omöjligt somna om när jag vaknar efter kl 2 (och då hade jag ändå vaknat en gång i halvtimmen hela natten) så var bara att stiga upp och klä på sig mjukiskläder. Betade av ett par föreläsningar och avsnitt av Gilmore Girls, och nu sitter jag här efter en kalldusch. Extra starkt kaffe och en bra bok bredvid mig för att peppa och lugna mig inför förmiddagens viktiga möte.

Efter detta tänkte jag försöka ta en tur på löpbandet men det tar emot så jäkla mycket när man hamnat ur vanan? För ett år sedan var det så naturligt att kliva på det så fort jag vaknat och tagit morgoncigaretten men nu känns det som att bestiga Mount Everest typ.. Får försöka lura mig själv till det genom att hitta en bra, ny serie att titta på samtidigt och lova mig själv att jag bara ska gå 20 minuter. Sen när endorfinerna kickat in är det mycket lättare att förlänga med fem minuter, och så ytterligare fem osv..

Lär ju bli en hel del gång i Spanien så måste verkligen vänja foten med att promenera dagligen så att den inte överbelastas där nere och jag tvingas käka citodon för att ta mig utanför lägenheten. Har köpt ett stöd för foten och vristen som jag hoppas kunna hjälpa mig samt fått en remiss till arbetsterapeut som eventuellt kan ge mig något hjälpmedel att ta med mig ned. Ser hur som helst mycket fram emot att promenera runt i en helt ny stad och titta på fin arkitektur. 1,5 månad kvar nu sen går flyget!

Råkade förresten beställa hem en ljusterapilampa för 1000kr igårkväll under stilnoct-rus (insomningstabletter). Känns ju värt när man har knappt den summan kvar av sitt CSN denna månad.. Men förhoppningsvis hjälper den lite mot vinterdeppen, det är ju trots allt en medicinteknisk produkt som SKA göra skillnad så får hoppas på att vetenskapen inte ljuger för mig denna gång haha.

Nä, nu jävlar ska jag fan upp på löpbandet! Hoppas ni alla får en fin torsdag. ❤️

En reaktion till “07:28 Torsdagsmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s