12:29 Måndag till onsdag

Hade tur och vaknade upp relativt frisk & pigg denna onsdag! Har tillbringat förmiddagen med att kolla på två av sex föreläsningar, och har en kvar innan jag är klar för dagen. Just nu ser jag dock på Bachelor. Det är finalvecka och jag hoppas verkligen på att Matilda samt Shilera eller Ida får sista rosen.

Har precis fyllt min luftfuktare/doftspridare med hyacintdoft och den blandas väl med lukten från kanelbullarna mamma spenderat förmiddagen med att baka. Ska nog ta mig en (eller två) till lunch och sen försöka ta en nap för att få tillbaka min sista energi. Förutom det står bara lite plock i rummet samt att se sista avsnittet av Den Osannolike Mördaren på Netflix med pappa då min tid för akupunktur blev inställd. Imorgon väntar däremot ett spännande möte och lite andra trevliga grejer!

I måndags var jag på vårdcentralen för att tala med min läkare om cirka 100 grejer. Haha bad till och med honom om förlåtelse i slutet för att jag gav honom så mycket arbete med diverse remisser och intyg som ska skrivas . Fick också äntligen Raynauds fenomen inskrivet i min journal, ett problem jag lidit av sedan barnsben där fingrar och tår förlorar blodflödet i kontakt med kyla. Det ser verkligen ut som att mina fingrar och tår tillhör ett lik, haha. Snodde med mig en kopp kaffe på vägen ut.

På kvällen åt jag min form av tacos: vegofärs i tortillabröd med massa aioli. Avnjöts framför två avsnitt av Den Osannolike Mördaren, alltså serien om Palmemordet, med pappa.

Tisdagen tillbringades såhär. Kände mig allt annat än kry och varvade sömn med avsnitt av Midnight Mass på Netflix. En skräckserie som jag ändå måste säga att jag gillar!

Idag bakade min mamma som sagt bullar och jag själv ska nog ta över i köket för att göra en saffranskaka med kokos.

Men just nu ser min vy ut såhär. En kopp starkt kaffe mellan Bachelor-avsnitt för att få upp energin till nästa föreläsning i illustration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s