08:05 Halo Fresh Foundation Powder

Jag har alltid varit kritisk till foundation i puderform då jag är lätt yttorr. Därmed brukar puderprodukter framhäva torra fläckar och överhuvudtaget kännas uttorkande. Ändå bestämde jag mig för att testa Smashbox nya foundation Halo Fresh Foundation Powder.

Det är alltså en foundation i puderform med en rätt lätt täckning. Och WOW!!! Jag märker inte av någon torrhet alls, och då testade jag den ändå utan primer under. Istället lämnades jag med en fin finish, lätt täckning och en foundation som inte alls kändes kladdig eller stramade utan snarare sammetslen. Jag tror jag är frälst?!

Jag använder den i medium (men light/medium är nog mer min färg men den var slut). Den är liiite för mörk för mig men som tur är använder jag ju brun utan sol så det fungerar ändå, hehe.

Jag är toppennöjd! Hatar egentligen att kladda med flytande foundation och den här är perfekt för att slippa det. vill ha exakt så lätt täckning, den blir inte fläckig och det fungerar att applicera såväl contour som concealer över den utan problem. Dessutom kommer den i en riktigt smart dosa där man vrider fram mer puder och därmed slipper skaka och hålla på som med klassiskt löspuder.

10/10!!! Spring och köp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s