09:23 Lördagmorgon

Vaknade redan vid 05 denna lördag men lyckades somna om sittandes i soffan efter en cigarrett. Vaknade igen vid kvart i åtta och har sedan dess bara tagit det lugnt då jag har väldigt ont i vänster axel. Fick reda på att jag har en förträngningsskada i den för några veckor sen och det förklarar varför jag har så ont där och är så otroligt svag i den. Nu väntar rehab i 1-2 år för att bygga upp styrka och läka skadan, fungerar inte det så blir det operation. Sådana där härliga grejer man får leva med när man har en kronisk värksjukdom vars symtom är 1000 olika. Ska även röntga min höft för att se om jag har en liknande skada där eller en s.k snapping hip (det knäcker nämligen till när jag tar ett steg). Taggad på att få svar men inte på efterarbetet.. vill bara ha en normal kropp men det har man ju gett upp sen länge hehe.

Har i alla fall haft en mysig morgon. Druckit kaffe på trappen och jobbat lite med meme.lody, haft min stora klump till hund i knäet medan jag läste ”Min Fantastiska Väninna”s sista kapitel, arbetat med veckans inlämningsuppgift i Illustrator (snart klar!) Aoch nu har jag precis lagt en peeling som ska följas av lermask, lugnande gel-mask och sheet mask.

Idag blir det en lugn lördag. Ska ut i skogen för att plocka fina löv samt fota Dilla till ett samarbete. Sen var tanken att jag & en kompis skulle fika i stan men då jag har så ont så ska jag nog försöka omboka det till imorgon och istället påbörja spelkvällen med familjen lite tidigare. Måste lägga mig tidigt ikväll ändå för imorgon ringer klockan 04:00 då det är dags för ÅRETS bästa UFC-gala!!! Usman vs Covington, jag har peppat för detta i sååå många månader och kommer vara helt extatisk när de väl går upp i octagonen. Hejar på Colby, trots att han är ett as med tveksamma åsikter. Mest för att han åtminstone är en rolig fighter vilket Usman aldrig varit, hur dominant han än är. Senast de slogs slutade det med att Colbys käke bröts (inte slutade han slåss för det dock) och de avskyr verkligen varandra så den här fighten lär bli galen..

Nu skriker min kropp efter kaffe och cigg så det är vad jag ska göra! Ska försöka uppdatera senare om gårdagen och mina senaste inköp.

Finns inget mysigare än min hund på morgonen. Han är så gosig och varm och mysig.<3 Vill absolut ligga halvt på mig i soffan eller i min säng (där han bäddar ordentligt).

Min Fantastiska Väninna är även den riktigt mysig. Tänkte ta upp inläggen där jag recenserar månadens böcker igen, och då lär jag skriva varma ord om den här.

Det är första veckan i kursen i illustration och vi har i uppgift att göra två identiska kuber med olika tekniker samt en ellipsformad figur. Går än så länge rätt bra, har ju läst en kurs i illustrator tidigare samt arbetat i det lite for fun, men det kan snabbt vända när vi går över till svårare uppgifter..

I bakgrunden är Gilmore Girls självklart på. Det är min bästa höstserie för den är så mysig, odramatisk och fylld av fina miljöer, hälsosamma relationer och kaffe haha

Mina tre favoritmasker att använda tillsammans.

Först en enzympeeling från Emma S med mycket riv i. Den ska bara sitta på i cirka två minuter just för den är så stark, och jag vet flera som blir väldigt röda av den och därmed är för känsliga för den. För mig fungerar den dock toppen och är väldigt effektiv!

Följer upp med en vitgrå lermask från märket Sukin, som jag aldrig testat något ifrån innan. Den är helt okej – inte för uttorkande och den rengör huden rätt bra. Absolut inte den bästa lermasken jag testat men ett bra budgetalternativ, speciellt för de med torr och känslig hud.

Sist men inte minst använder jag min nya favorit gel-mask från Revolution Beauty. Älskar den! Otroligt lugnande och arbetar mot orenheter i huden. Dryg, mild och känns avsvalkande för ansiktet. En perfekt mask när man är bakis, använt mycket aktiva produkter eller har obalans i huden, eller om man varit ute i solen mycket. Denna är en given följeslagare på min resa till solen i januari, och förmodligen en bra tid här hemma med för jag är lätt förälskad i den. Lägger först en sheet mask (denna gång med lugnande CBD) och ett rikligt lager av den här efteråt. Billig med! Så recommend, recommend.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s