05:52 Mina senaste köp

Har man shopping som främsta coping mekanism så blir det en del inköp varje vecka.. Här kommer mina senaste:

Jag köpte ju en liten flaska K18 efter jag blonderat mig och blev helt kär i denna läkande, nästintill magiska behandling. Under black friday passade jag därmed på att köpa hem en i full size när den såldes ut betydligt billigare än sina vanliga 900kr. Kommer en mer ingående recension på K18 i veckan!

Valde även att köpa till en mystery box för någon hundring pga är ett barn som älskar överraskningar. I den låt detta root activating schampo från Schwarskopf. Kanske inget jag själv klickat hem men är ändå nöjd och ser fram emot att testa det då jag tappar en hel del hår på grund av en av mina mediciner. Detta schampo ska motverka håravfall och göra håret tjockare.

Varje jul köper jag nya julkulor till min lilla samling. I år blev det en beställning från Newport Home och bland annat dessa två låg i paketet. Jag älskar de blåa färgerna och i år pyntar jag passande nog med just blått, silver och vitt (samt lite guld då uppenbarligen).

Kostade cirka en hundralapp styck och finns på Newports hemsida.

Efter att ha gjort DNA-test var jag helt inne i just DNA-test och när dessa test såldes ut för nästan halva priset kunde jag inte låta bli att köpa hem ett. Det testar alltså ens gener för kost och träning: vad man bör äta mer av, mindre av, vilken typ av träning som ger bäst resultat för en, ens risk för viktuppgång etc. Spännande! Ska skicka iväg mitt på analys imorgon.

Passade också på att beställa ett nytt fransserum på Black friday. Blev detta från Nanolash som jag använt tidigare och fått fantastiskt resultat av. Just nu använder jag xlash och absolut fungerar det men Nanolash är vassare. Tyvärr innehåller båda hormonstörandeämnen så riktig fullpoäng får ingen av dem från mig men jag har gett upp jakten efter ett effektivt fransserum utan sådana ämnen.. Mer om det i ett annat inlägg!

Var även på H&M en dag med min mamma och plockade på mig lite smått och gott: en liten plastbag med tre roll on-läppglans som doftar FANTASTISKT, två kajaler i färgerna lila och grått samt ett shimrande, glittrande gloss som man lägger ovanpå ögonlocken. Det senare har jag redan testat och det är verkligen superfint.

H&M köpte jag även en flytande highlighter från the Balm. Har tidigare använt Mary Lou Manizer, alltså samma highlighter fast i kaka och den ger ett fantastiskt, skirt glow. Föredrar dock liquid highlighters så tänkte att jag ger Mary Dew Manizer en chans.

Till sist blev det även en glittrig flytande eyeliner i rosa. Har ju hamnat i en period av livet där jag för första gången tycker det är kul att leka med smink och den här kändes som ett bra tillskott för just det, gillar ju rosa ögonsminkningar till mina blå ögon.

För att peppa mig själv till kostschema och träning unnade jag mig en produkt jag länge velat prova: Peter Thomas Roth 24k Lift & Firm Prism Cream. Det är en highlighter med äkta guld som även kan användas som primer. Dock har jag satt som regel att den inte får öppnas och testas förrän jag nått första målstolpen i min viktnedgång.

Tillsammans med den köpte jag ett dubbelt läppstift i pennform från Nyx. Ena sidan är djupt blodröd och andra svart för att man ska kunna skapa en cool contouring-effekt på läpparna. Har länge velat ha ett svart läppstift så detta kändes som ett smart val när man även fick med ett rött!

Till sist två saker som inte är köp men gåvor: först Revolution Skincares ansiktsmask Soothing Overnight Face Mask som ska motverka orenheter och inflammationer genom innehåll av cannabis sativa. En lätt gelmask som doftar som Garniers gamla hudvårdsprodukter från början av 2000-talet (<3 min första hudkräm) och som smälter in skönt i huden. Tycker mycket om efter några första användningar!

Och sist: ännu en Soft Matte Lip Cream från Nyx. Samlat på mig några sådana nu haha. Men tycker de är bra budgetalternativ till flytande läppstift och ger helt okej med färg, finns i många nyanser och främst: torkar inte ut läpparna så fasligt som många andra. Detta är i nyansen Cabo.

Idag lade jag en sista beställning på Kicks då jag har rabatt där och skulle köpa mig själv en sista julklapp (hehe) annars har jag shoppingstopp från och med NU! Bränt alldeles för mycket pengar de senaste veckorna och måste ta tag i min ekonomi snarast. 2022 är det jag som håller mig till en strikt shoppinglista och inte spontanköper en massa, framför allt inte läppstift och hudvård..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s