09:15 Lördagen i bilder del 2

Lördagen var, ovanligt nog, en heldag för mig. Efter julmarknader med pappa på dagen så bättrade jag på sminket och la till en kavaj till outfiten för att ta mig an kvällen.

Jag skulle nämligen på julshow i Kalmarsalen med min mamma & gudmor!

Det var Björn Gustafsson och två till som körde stand up och FYFAN vad roligt det var. Rekommenderar verkligen! Speciellt för Björn då, han är ju det finaste vi har. 🥺

Då det var proppfullt av människor fick jag en släng av min sociala fobi och gick direkt till baren när vi anlände för att köpa två vodkashots att blanda med min energidryck. Hälsosam coping osv.

Röd i ögonen av alkohol och instängt på toan för selfies efter en rökpaus. Passade på att ringa Malin för lite skitsnack och så vips var föreställningen slut och jag hade lyckats missa slutet, hehe.

Jag var inte sugen på att avsluta kvällen efter min starka drink slagit till, så jag fortsatte hem till Lee och hennes julpyntade balkong.

Vi drack drinkar, pratade om livet och jag tvingade henne att lyssna på hiphop då jag ALLTID styr musiken med järnhand på förfester hehe.. Fint personlighetsdrag hos mig. 🙂

Vi fortsatte sedan ut till Krögers. De kräver ju vaccinpass på krogen nu så det känns äntligen säkrare och mer okej att gå ut. Väl ute blev det en massa drinkar, träffade en barndomsvän och sen hamnade jag på efterfest (trots mitt löfte om att inte göra det..).

Där försvann tiden och så plötsligt var klockan morgon och dags att dra sig därifrån. Söndagen spenderades med McDonalds, film, ufc och häng för att undvika ångesten från bakfyllan och av att ha dygnet. Fungerade rätt ok ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s