08:03 Förkylda dagar

Varit helt off på sociala medier och från telefonen överlag då helgen tog på krafterna, framför allt de sociala, men även gjorde mig sjuk. Jag som fan aldrig blir sjuk? Har inte varit sjuk sen 2016 liksom men så går man ut när de börjat med vaccinpass och DÅ lyckas man smittas av något.. Ironin.

Har den sedvanliga orkeslösheten och känslan av att vara borta i huvudet pga feber, samt ont i halsen och snyter mig varannan sekund. Dessutom har både doft och smak minskat vilket oroar mig.. Är ju dubbelvaccinerad så förhoppningsvis är det endast symtom på förkylningen och inte Corona.

Jaja. Igår landade jag i alla fall hemma efter några dagars social isolering hos en vän. Sovit skit, rökt alldeles för mycket cigarretter, ätit dåligt men ändå haft det trevligt med intressanta samtal och bra filmer. Inte sett så mycket film, eller åtminstone BRA film, på länge så ska skriva om dem här i dagarna tänkte jag för har flera rekommendationer till er!

Det var dock väldigt skönt att komma hem även om jag haft trevligt. Borta bra men hemma bäst liksom. Speciellt när man är sjuk och saknar energin att upprätthålla social kompetens. Plus kom ju hem till min älskade Dilla. Han blev sååå glad och har var extra klängig på mig hela dagen. Älskade hund, du är allt.

Rörde mig inte ur soffan på hela dagen utan kollade ”Jul på Ullared” och ”Parks and Rec” samtidigt som mina älskade föräldrar serverade mig allt en sjukling behöver. Njöt ändå ordentligt när jag låg invirad i värmefilt och med värmedyna, en kopp chokladkaffe i handen och favoritmackan på bordet. Även om jag gjort absolut ingenting de senaste dagarna så kan jag verkligen inte slappna av helt förrän i min ensamhet. Det är då jag tankar energi och bearbetar intryck. Spelar ingen roll vem det är jag umgås med – jag är såpass introvert att jag mår tillslut dåligt av bristen på egentid. Ensamhet är inget dåligt för mig, det är läkande.

Idag blir det samma aktiviteter, alltså noll sådana. Ska bara ta tag i mailhögen och läsa i min bok, annars är det soffläge hela dagen lång. Lite ångest att hamna efter i studierna men just nu orkar jag ärligt talat inte ens reflektera djupare över det. Ibland får man bara acceptera att allt inte går vägen och att vissa saker inte blir så perfekta som man vill!

Några bilder på min älskling från igår. Blir ju extra kär i honom när man saknat hans närhet och kärlek några dagar.<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s