08:02 5 snabba tips

1. Den perfekta naturliga läppfärgen är Nyx Soft Matte Lip Cream i ”Stockholm”. Åtminstone för personer som är lika ljusa som mig. Den har nästan exakt samma nyans som mina läppar har naturligt, bara något mer rosa. Finns på Lyko för under hundralappen! Klicka här (adlink).

2. Serien ”Knutby” går just nu på n. Och ja, den är baserad på händelserna i lilla Knutby för 18 år sedan. Alba August och Aliette Oppenheim spelar huvudrollerna, den senare som Kristi Brud herself- och WOW! Vilken roll hon gör! Blir verkligen genuint obehagad och hade aldrig velat möta den äkta Kristi Brud på en mörk bakgata.. Nya avsnitt varje måndag.

3. Fazer har släppt en havredryck med smak av dumle. Riktigt god är den faktiskt! Jag var tveksam först och trodde den antingen skulle smaka för sött eller artificiellt men nej, den är en höjdare. Blandar den i mitt kaffe för en god underton av dumlegodis. Finns bland annat på Maxi bland andra havredrycker.

4. Tycker du det är jobbigt men ändå trevligt att skicka julkort? Jag har lösningen på det: nämligen PostNords app! Där kan du välja från olika designer av julkort, skriva en hälsning och leta fram adresser från deras stora adressbank genom att t.ex söka på personens namn. Sen betalar du genom appen och PostNord trycker julkorten och skickar dem åt dig. Smidigare blir det inte och det är inte särskilt dyrt heller! Jag gjorde det förra året (i år har jag designat egna julkort i Canva).

5. Ica har släppt en fil med smak av pepparkaka. Perfekt till adventsmys de kommande helgerna. Själv har jag inte smakat än men har hört gott om den (dock hört att Skånemejeriers ska vara ÄNNU godare). Finns i större mataffärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s