12:28 Julbak, första snön och det nya livet

Igår var det söndag och dags för det traditionsenliga julbaket! Eller ja, det första julbaket – har ju betydligt fler saker på listan över vad som ska bakas till jul så får ta det i omgångar. Igår stod pepparkakor och lussebullar på schemat.

Jag gjorde självklart mina gudars namn i pepparkaksform. Minns förra året när någon sa till mig ”måste du alltid göra Wu?” och ja, när jag har möjlighet så är det en självklarhet. I’m sorry that you don’t have as great of a r

elationship with music/your idols as I do.

Sen bakade vi lussekatter!

Gjorde lite bokstäver och lika formar, det är ju så tråkigt att bara göra vanliga. Här är ett D för Dilla.

Resten av söndagen gick till att vila, och idag vaknade jag tidigt. Till snö dessutom! Så mysigt med första snön. 🙂

Börjat lite smått med julpyntet men ska ta tag i det ordentligt i veckan.

Nu har ju officiellt ”mitt nya liv” börjat med, haha. Ibland måste man nå till en punkt då man är TRÖTT och irriterad på sin egna skit så att man motiveras till förändring, som jag sagt innan. För mig kom det förra veckan när jag på allvar insåg att det spelar ingen roll vad jag tänker eller säger att jag ska göra – det är ATT jag gör det som definierar mig. Man måste göra idéer till verklighet för att lyckas. Sen krävs det även disciplin, ögonen på målet och att lära sig anpassa sig och improvisera på vägen.

Så idag gick jag upp tidigt och efter första morgonciggen satte jag mig och mediterade i 20 min. Sen följde ett bad (men tanken är att jag ska kallduscha på morgonen, blev bad för att jag behövde raka mig) och efter det påbörjade jag en omgång laser. Ska köra varje vecka tills jag åker nu. Sist blev det stor skillnad på benen och jag har nästintill hårfrisör platser där samt delar där håret växer väldigt sakta. Hoppas på ännu fler sådana nu. Tog lite kosttillskott till frukost, gjorde mina övningar från sjukgymnasten och såg på ett par avsnitt av Gangs of London varav jag gick 20 minuter på löpbandet framför ett av dem. Tanken är att jag börjar med 20 minuter två gånger dagligen denna vecka. Höjer till 30 min nästa och 40 veckan efter det. Tillslut ska jag landa på 1 timme och 40 minuters gång per dag cirka, det är ungefär 10 000 steg.

Nu ska jag ta en cigg och kaffe, sen starta min ljusterapi lampa och försöka koncentrera mig på kursen i sociala medier som jag läser vid sidan om de vanliga studierna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s