05:06 Mina Black Friday-fynd

Det sista jag vill är att bege mig ut på stan på black friday bland allt folk och hets.. Har alldeles för mycket social fobi för det och behöver minst dubbel dos lugnande för att överleva. Istället skötte jag all min shopping under black week hemifrån. Ledorden var sådant jag behöver, investeringar och saker jag velat ha väldigt länge. Vill inte spontanköpa onödiga ting bara för att det är rea och jag inte kan stå emot impulsen, det är alldeles för lätt hänt och det har jag gjort i många år.. Konsumtion tär trots allt på vår jord och man bör tänka två, tre gånger innan man klickar på köp. Har även satt som regel att inte ta saker på avbetalning hos Klarna längre – det hjälper mycket med att bli av med små skulder som skräpar och att hålla koll på sina inköp generellt.

Nedan kommer i alla fall mina fynd från black friday/black week:

Som varje år under black week köpte jag på mig en förpackning av K Ceutic från Dermaceutic. Det är ju min holy grail inom hudvård och jag använder den dagligen mellan oktober till maj, så det är aldrig ett dåligt köp. Passade också på att köpa xanax för huden: La Roche Posay Cicaplast Baume B5. Min är på väg att ta slut och det är den absolut mest lugnande och reparerande nattkrämen jag känner till!

Från Meds online-apotek. 313kr för K Ceutic (JÄTTEbra pris) och 71kr för Cicaplast Baume.

Haha, det här är ett rätt random köp ändå.. En ny uppfinning från sjukvården som heter TagMole och hjälper dig att ta bort s.k skin tags själv hemma. Skin tags är exempelvis en liten bula som ser ut som ett stort födelsemärke men inte är det. Genom denna stryper man blodflödet till den så att den tillslut ramlar av.. Uärk men också coolt! Har en skin tag under bröstet som jag velat bli av med i några år men varit för snål för att ta bort professionellt, sen i år släpptes denna produkt vilket är den första på marknaden som är godkänd för hemmabruk vid borttagning av skin tags.

Från https://tagmole.com för 259kr. Dock ej rea men det förväntar jag mig inte heller av medicinska produkter.

För bara ett par veckor sedan köpte jag hem K18 i miniformat då jag hört fantastiska lovord om den. Och jag kan inget annat än att instämma! Wow, vilken läkande produkt för håret. Recension kommer självklart.

Smakar det så kostar det dock och en flaska brukar gå på runt 900kr.. Genom älskade Prince runner fann jag den dock HÄR för endast 695kr. Otroligt dryg produkt med så den lär räcka i en evighet.

Mina koftor har på något magiskt sätt försvunnit i flytten från lägenheten? Hade tre stycken långa i grått och svart som är spårlöst försvunna.. Så passade på att köpa på mig ett par koftor från H&M för 129kr styck. En vit och en mörkbrun. Kortare modell denna gång dock, tycker det är finare till högmidjadkjol som jag så ofta har.

I födelsedagspresent i år fick jag ett bäddset i egyptisk bomull och har även önskat mig ett nytt i julklapp. Jag hade en idé om att egyptisk bomull är det skönaste man kan sova i och det ÄR det verkligen! Känns svalt, mjukt & lent och lyxigt. Dessutom en otrolig kvalitet som håller i många år utan att se slitna ut som t.ex Ikea-påslakan. Cirka 600kr för ett set med påslakan och kuddfodral från Hemtex. Jag valde puderrosa den här gången.

Till slut: det absolut roligaste enligt mig! På min bucket list har det länge stått att ”ta DNA-test och släktforska” och nu är dagen äntligen här!! Har varit lite nojig innan då jag hört konspirationsteorier om vad som händer med ens DNA när man lämnar det till ett stort företag men tänkte äsch, låt dem göra vad de vill haha. Har ju genetiska sjukdomar så mitt DNA är väl inte det mest åtråvärda ändå. Valde MyHeritage pga mest känt och bra pris. Köpte mitt för 500kr men ser nu att de sänkt det ytterligare en hundralapp till 399kr på hemsidan!

Köpte ni något kul eller avstod ni helt? Eller ska ni kanske ge er ut på stan idag och kriga? Kommentera gärna och berätta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s