10:09 En torsdag utan sömn

Man är aldrig så snygg som i sjukhusskjortor…

Min ”start all over day” lyckades inte helt hehe.. Kan dock med gott samvete skylla det på mina sömnproblem. En knapp timme fick jag sova inatt, resten av tiden spenderades framför föreläsningar (någon mer än jag som pluggar allra bäst tidiga morgnar?).

Betade av fyra av sex föreläsningar, lämnade in en uppgift och såg några avsnitt av Knutby på Cmore. Rekommenderar verkligen den serien, Aliette Oppenheim som Kristi Brud är OTROLIG. Vilken stjärna hon är. Och vad rädd man blir för Kristi brud haha..

Sen hade jag tid för röntgen av höften men det gick snabbt och smärtfritt! Nu har jag den där tröttheten som man får när man dygnat, ni vet när man känner sig halvt borta, nästan påverkad av något? Fryser, är illamående, har lätt ångest. Usch, hatar den känslan. Ändå är det omöjligt att somna. Ska spela lite Evil within i hopp om att alla sjuka monster får mig att koncentrera mig på dem istället för hur huvudet & kroppen känns utan sömn.

Väntar på några viktiga besked med spänning, och i helgen är det massor av julmarknader jag ser fram emot!

Har förresten redan börjat tveka på om keto är något för mig, haha. Länge det höll! Nä men det är så JÄKLA mycket regler och man får liksom inte äta något förutom sådant jag genuint ogillar, typ feta ostar och grädde.. Tror det fungerar bättre för mig i längden med att äta en extra proteinrik kost och bara minska kaloriintaget helt enkelt. Är ju det som spelar roll i slutändan – energi in vs energi ut. Vare sig man äter chips eller ketogen kost. Ärligt talat blev jag rätt avtänd av att man tydligen skulle må rätt piss första 2-3 veckorna med låg energi, huvudvärk och influensasymtom.. Det sista mitt sinne orkar med är mer dåligt mående, vare sig det är psykiskt eller fysiskt. Så tack och hej keto, du var kul så länge du varade (en hel dag)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s