07:57 Torsdag

I torsdags gjorde mamma fint för vinprovning..

..och jag inför vin/drinkväll med Malin!

Fixade glittriga bryn på mig själv som matchade med min glittriga ring och glittriga sinne, hehe. Självklart lyssnandes på Glitter av 070 Shake.

Till och med fördrinken var glittrig!

Hade lagt en stor order från Systembolagets beställningssortiment till min Halloweenfest som aldrig blev av, så nu har jag alkohol hemma för ett bra tag framöver. Små Sure i drinkformar, Glittriga-fiskshot/drinkmix med smak av tropiska frukter och en likör som smakar vit choklad. Den sistnämnda var jättegod medan den guldiga Glitter Fisk få känna sig omsprungen av den silvriga med smak av fläder & citrus. Små Sure Cocktails var fruktiga och söta, på gränsen till föör söta men väldigt smart & praktiskt med bag-in-box!

Dukade upp massa gott: chips, dipp, ostar, frukt, bröd, aioli, chark, kex och rostbiff. Queen B och tända ljus fick stå för stämningen.

Bakom flaskorna skymtas min vackraste vas i form av en kvinnlig torso. Den är så detaljerad och vacker, blev kär direkt när jag såg den och nästintill släpade med den hem från Borgholm för den var så tung.

Malin<33333 vi har känt varandra i några år, eller rätt många faktiskt, men var först i år vi kom varandra riktigt nära och nu känns det otroligt konstigt att det fanns en tid då hon inte var en nära vän??

Tillslut sa min IBS-mage ifrån genom att göra mig sex månaders gravid, och värken slog till. Så mellan nio och halv tio bröt vi upp istället för att gå vidare ut, och en halvtimme senare hade jag somnat sött på soffan. Skönt med en lugn och tidig kväll ändå, idag gick jag liksom upp klockan 04 trots att jag drack flera drinkar igår och känner mig helt okej om än lite småseg. Men ingen bakfylla liksom, tack och lov!

Nu ska jag fortsätta titta på nya Candyman-filmen och snart åka och köpa färska frallor till frukost. Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s