10:07 Mina senaste köp

Beställde hem ett par örhängen till Halloween. Älskar ju första Scream-filmen och ett par med Ghostface passade bra. Lärde mig förresten först i år att Ghostface är namnet på mördaren med masken och inte bara ”Scream”, alltid trott det var det senare?!

Köpte ett pussel på Åhléns med julmotiv för har ju som sagt en ”vision” av att bli en sådan som pusslar. Detta kändes perfekt till mellandagarna! Nu behöver jag bara en pusselmatta sen är jag all set.

Från Akademibokhandeln kommer detta spel som jag visat upp tidigare. 200kr kostar det och är perfekt för de som gillar frågesport. Väldigt bra blandning och verkligen sånt man borde veta.

Detta är inte ett köp egentligen men likväl en ny grej! Fick hem några smycken från Freys Treasures, bland annat den här coola ringen. Kommer ett inlägg på instagram med alla smyckena och en rabattkod.

Senast idag fick jag dock hem de absolut roligaste grejerna! Ett paket böcker från Adlibris med bland annat dessa tre som innehåll.

Lyrics & Lessons är en bok med hip hop-texter och förklaringar till dem. Många av mina absoluta favoritlåtar genom åren finns med i den, bland annat klassikern ”Gangsters Paradise” av Coolio som man ju lyssnat på i snart 20 år nu.

Målarboken innehåller illustrationer av olika legender inom hip hop, så som mina favoriter The Fugees och Ghostface Killah & Raekwon the Chef på detta uppslag. Har faktiskt Ghostface Killahs autograf inramad från när jag såg honom & Killah Priest live i Malmö.

Sist men absolut inte minst var det Hip Hop Files, en fotobok med bilder på hip hop-kulturen från mitten av 70-talet till mitten av 80-talet. Fantastiska bilder på allt från rappare till b-boys till dj’s och graffiti.

Många aktiva inom hip hop på olika sätt har bidragit till boken och dess innehåll. Ett exempel är Mos Def som här talar om breakdance.

Hittade också ett av mina favoritband: RUN DMC.

Har velat ha coffee table-böcker länge då jag tycker soffbord blir snyggare med inredning i lite olika höjder. Dock inte funnit några som kändes ”jag” förrän nu, och de här tre är verkligen perfekta! Kommer ju självklart även läsas (& målas i) regelbundet.

Det sista jag fick hem var ljusterapilampan som jag beställde under ett stilnoct-rus som ni kanske minns haha. Men är faktiskt väldigt nöjd med köpet trots allt!

Det är en medicinteknisk produkt som har bevisad effekt mot nedstämdhet och låg energi under vinterhalvåret, vilket många får på grund av bristen på solljus. Sitter man 20 cm framför lampan i 20 minuter så motsvarar det en dagsdos solljus. Sitter du 40cm ifrån krävs 40 minuters behandlingstid osv.. Jag tyckte ljuset var väldigt starkt och bländande så jag satt 60cm ifrån i en timme och kände mig faktiskt lite piggare, men än är ju såklart för tidigt för att avgöra dess effekt. Bra selfieljus i alla fall!

Det var vad jag köpt på senaste men har även gjort några beställningar de senaste dagarna så om någon vecka eller två dyker säkert ett liknande inlägg upp hehe.. Man är ju inte den bästa på att spara, så att säga..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s