13:49 En värkstinn måndag

Igår var en kort dag som inte blev den bästa på grund av min jäkla axel. Ringde vårdcentralen på morgonen men de tyckte det var onödigt att ge mig remiss för kortisoninjektioner eller till röntgen.. Istället ska jag fortsätta med smärtstillande och övningar hos min ena sjukgymnast. Bara det att jag har så ont att det känns som att min arm ska gå av när jag gör övningarna och det förvärrar min värk.

Men men. Tjatade till mig ett nytt recept på smärtstillande i alla fall och tog mig sen ur huset för ett besök hos min andra sjukgymnast. Hon gav mig en behandling med TENS. Det mildrade värken i nacke och skuldra något men idag har jag tyvärr ännu mer ont i axeln och armen så mer TENS blir det nog inte för mig förrän detta är över.

Min mamma muntrade upp mig lite genom att köpa två praliner till mig från Ölands Choklad. En med kanel och en med saffran. Gudomliga båda två!

Åt en sen lunch i form av baguette med aioli. Det är en superb kombination som jag är smått beroende av. Somnade sedan redan klockan 4 av ren utmattning, med några få uppvak för bl.a pasta till middag. Sov ända till kl 08 imorgon så fick nästan 18h sömn, DET var välbehövligt.

Idag har dagen varierat: varit glad & pepp för att sedan hålla på att gråta av frustration. Nu ska jag bädda ner mig i soffan med glass framför Bachelorette. Vissa dagar orkar man inget annat än att bara existera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s