10:17 Torsdagen samt fredagskvällen

I torsdags hade jag som sagt ett viktigt möte planerat. Precis när jag publicerat inlägget här så sköts det dock upp till tisdag och det var bara för mig att göra om förmiddagens planer!

Åkte istället hem till Sandra och hennes minihund. 🥺 Vi drack kaffe, kedjerökte och pratade om allt mellan himmel och jord i några timmar. Mysig start på dagen!

Sen hämtade jag upp min pappa för en tur till Ikea och Elgiganten. Vi köpte en skrivbordslampa, laddningssladd till mobilen (mina från Biltema går sönder efter två tre månader.. köp ALDRIG därifrån) och käkade lunch. Ikea-lunch är ändå jäkligt gott. Deras kyckling med potatis och bearnaisesås plus en cheesecake till efterrätt går inte av för hackor.

Efter en bra dag slog dessvärre ångesten till mot kvällskvisten. Tog quetiapine redan vid sex och sov 14 härliga timmar tills det var fredag och morgon.

Fredag dag har vi ju redan gått igenom men den sena eftermiddagen spenderades med att göra armband

…och spela spel med min mamma. Rekommenderar ändå detta spel. Man blev sjukt allmänbildad!

Sen hämtade jag upp Sandra för att ta en åktur. I vanlig ordning drack vi energidryck, rökte cigg och snackade sönder. Gjorde ett stopp på McDonalds med alla epa-raggare för att köpa en pepparkaksfrappé. Väldigt god!!!

Fick också en bokleverans av henne. Ser mycket fram emot att läsa dessa!

Vid åttatiden var jag hemma hos min lilla älskling igen. ❤

Slog mig ned med en bok och bagels framför Idol med mamma. Jaqline alltså?! Wowww, vilken star quality!

Sen tillbringade jag resten av kvällen och natten framför Dopesick på Disney+ med chips, dipp och Kinder Country. Otroligt välgjord och viktig serie. En ny favorit.

Idag är det lördag och jag har precis jagat min hund som snodde en hantel och sprang omkring med den.. En hantel jag för övrigt är för svag att träna axlarna med men han lyfter i munnen utan problem. 🙃

Nu måste jag sminka mig för idag ska jag och mamma åka till Öland för att fika och besöka en gårdsbutik eller två. Sen blir det plugg eftermiddagen lång innan vi får se vart kvällen tar mig. Är väldigt sugen på en drink men vet inte om värken tillåter det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s