14:22 En fredagseftermiddag i november

Har precis ätit en sen lunch i form av tomatsoppa och sitter nu på min trapp med en cigarett och energidryck. Soppa är verkligen höstmat för mig. Tycker det är något mysigt i brännhet soppa med varmt, vitt bröd som smöret och osten smälter på. Man blir liksom varm inombords av det.

Annars har jag haft en värkdag som började rent ut sagt SKIT med att jag försov mig till min psykologtid. Vaknade 20 minuter innan jag skulle vara där så fick panikröka en cigg innan mamma körde mig så att jag kunde ta bort gårdagens smink, som jag somnade i, borsta håret och ta på deo i bilen. Väl på plats skulle vi prata om ett jobbigt ämne för mig och det slutade med att jag fick avbryta efter 30min då jag blev så triggad och bara inte orkade av brist på koffein, nikotin och modafinil.

Här i rökbåset satt jag och tjurade efter min psykologtid. Eller mer var ett vrak.

In omnia paratus = redo för allt. Viktigt att påminnas om ibland ändå.

Väl hemma fick jag i mig min medicin, kaffe, nikotin och drack en juice på kiwi, hallon & apelsin till frukost. Det, och att mötas av världens gladaste lilla stora hund, gjorde att jag blev på bättre humör.

Kollade på årets första julfilm och applicerade lite puderfoundation, solpuder, mascara & läppstift för vid 12 kom min syster förbi.

Hon, jag och mamma skulle nämligen åka till Ekohallen för att köpa lite småplock som behövdes. Där var det full on julpynt som gällde!

Kom hem med ljus med doft av pepparkakor, två ansiktsmasker, ett par örhängen i form av snöflingor och lite annat behövligt men tråkigt.

Samt självklart en leksak till min prins. Standard att köpa med sig något till honom när man är på Eko. Han förtjänar ju allt i världen. ❤

Nu har jag som sagt ätit tomatsoppa och minibaguetter med ost till lunch, och ska strax lägga mig i soffan framför sista avsnittet av Bachelor. Är så spänd på hur det gick för paren efteråt?!

Annars mår jag väl okej nu. Är lite instabil pga att jag missat en medicin några dagar och har en vidrig värk men ser fram emot en lugn fredagskväll med tv-spel, chips och dipp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s