09:25 Vad jag köpte i Malmö

För några veckor sedan var jag i Malmö i några dagar. Det tar vi dock i ett annat inlägg, här tänkte jag visa vad jag köpte där istället! La inte ner så mycket tid på shopping utan behövde plugga under ”shoppingdagen” men några småsaker i form av smink fick jag med mig hem.

Läppglans från Kylie Cosmetics i ”Lost Angel”. En skir rosa nyans som är superglittrig och har ett supershimmer.

Matt flytande läppstift från Kylie Cosmetics i ”Built to Last”. En neutral brunrosa nyans. Detta är även deras nya formula som jag inte testat så det ska bli kul att se hur den är! Hoppas på liite mindre torr än den föregående.

Läppstift från Mac i ”On & On”. Ett djupt lila läppstift med holografiskt shimmer som jag blev förälskad i. Som ni hör gillar jag shimmer, haha.

Här är de två från Kylie i varmt ljus inomhus.

Och här är alla tre i dagsljus. Ignorera att jag lyckades smeta ut Built to Last när jag tog på mig jackan, tack.

Köpte även ett flytande läppstift från min favoritkollektion: nämligen Sephoras egna cream lip stain liquid lipstick. Dessa är SUPREME i sin formula: torkar snabbt, håller länge och är de absolut minst uttorkande matta/semimatta flytande läppstiften jag testat. Dessutom till ett bra pris. Nyansen är ”Daydreaming” och den är aningen ljusare än på bilden, fotade nämligen en mörk morgon utan blixt.

Det här är en bild från Google men sist men inte minst köpte jag Ambient Lightning Powder från Hourglass i ”Dim Light”. En superhypad och omtalad produkt som lovar en photoshopad, flawfless och glowig finish. Ungefär som ett filter. Inte hunnit testa den än dock men ser mycket fram emot det! Jag köpte en liten travel size för 300kr och tycker ni det är dyrt vill ni inte veta vad den kostar i full size..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s