23:28 Sommarkväll i Borgholm

Vi var som sagt bortkörda från hemmet idag, pappa och jag.

Så vi begav oss till Borgholm. På vägen dit lyssnade vi på sommarpratet av Mikael Dolsten som är forskningschef på Pfizer och därmed var ansvarig för att ta fram covid-19-vaccinet. Alltså inte en dum människa direkt. Det var fascinerande och lärorikt om än fullt av stolthet & skryt. Men med all rätt – de lyckades med det omöjliga!
Jag gjorde en avstickare till mitt favoritbageri för att köpa hem småkakor, paj med färska bär och vaniljbullar att överraska mamma med när hon är trött imorgon efter kvällens intag av vin.
Vi fick sedan ett bord på Pappa Blå och tog in vitlöksbröd till förrätt. Ingen kulinarisk upplevelse.
Min ryggbiff med örtpotatis, parmesansmör och rödvinssås var däremot otroligt välsmakande. Kändes mysigt att äta middag ute för en gångs skull, speciellt med min fina pappa som jag tycker så mycket om.
Efteråt vandrade vi ned till hamnen för att smälta maten och titta på alla rika människors lyxiga yachter.
Den här var lite annorlunda designad, smått ubåtsinspirerad nästan? Väldigt fin.
Avslutade det hela med gelato på ett glasscafé och jag tittade in i ett par butiker för att hitta födelsedagspresenter åt alla som plötsligt ska firas på samma gång i helgen. Fann åtminstone en samt en vas till mamma som hon velat ha i åratal!
Sen for vi hem till ljudet av Simon & Garfunkel och The Rolling Stones. Himlen visade sig från sin bästa sida, öppen och varm.
Hemma hos mitt hjärta var det full fart, även om bilden skvallrar om annat. Mammas vänninor bjöd på intressanta konversationer, Dilla var i sitt esse och skulle slicka på allas ben, jag kedjerökte och åt småkakor vid kortsidan av bordet. Mycket trevligt avslut på en mycket trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s