Random screenshots

Den senaste veckan har bestått av grov pmds och värkanfallet från helvetet så jag har inte rört mig utanför lägenheten förutom när jag varit tvungen. Därmed har jag inte direkt tagit några bilder så får bli ett inlägg med blandade screenshots jag sparat den senaste tiden istället:

Den här var så hemsk att läsa men viktigt

Ett av mina guilty pleasures i livet är att följa människor som vigt sitt liv åt konspirationsteorier. Fascineras, skrattar och skräms på samma gång. Just nu är det, förståeligt nog, mycket covid-tema och då framför allt på munskydd vilket de skyr som pesten (vissa tror till och med att masker innehåller minimala maskar, såväl från parasiter som gjorda av staten för att spåra oss..)

Finns ju memes man relaterat till mindre om vi säger så 🙂

En viktig poäng nu när alla med noll koppling till orten börjat glamourisera den pga Snabba Cash (som förresten inte var så bra som alla sa, föredrar filmen)

Billie var på omslaget till Vogue och var, förutom otroligt vacker, orsaken till många debatter bland feminister. Vissa (host lady dahmer host Cissi Wallin) menar på att hon viker ut sig och säljer sig till patriarkatet medan jag, med flera, anser anser att hon har rätt att känna sig empowered av exakt vad hon vill, iklädd vad hon vlll (& att vi inte ska trycka ned andra kvinnor på dessa grunder, KD ringde och undrade vart deras nya medlemmar är)

Facetimade med Ylva och hon skrämde livet ur mig genom att byta till detta filter spontant i samtalet

Min girl crush Tina Mishagi i en fantastisk frisyr som jag vill, men förmodligen inte kan, återskapa

Mamma skickade Dilla-uppdatering. Skickar X antal sms till henne & pappa alla dagar Dillis inte är hos mig för att få uppdateringar i bildformat. Varje stund utan honom så värker hjärtat av saknad. ❤

Fick upp den här bilden som minne på snapchat och den påminde mig om att det 1. För tre år sen var det maj på riktigt och inte någon form av marsväder som detta år, 2. Hur hemsk min tatuering på låret var innan jag tog tag i att göra en cover up. Mycket bra val!

Screenade denna från en video för tyckte just denna sekvens var så wholesome. Fantastiska djur hundar är alltså, speciellt bully-raser som känner sån extrem kärlek till människor och framför allt barn.

Ny smak av risifrutti som sparades som en påminnelse att testa den! Älskar ju kombon äpple + kanel.

Rör aldrig en annan mans ciabatta!

@ Jelena Meacham lade upp den här stegutmaningen där man ska gå 10k steg per dag i en månad. Tänkte köra den för att komma igång med mina dagliga promenader igen, saknar dem så mycket för vet ju väl hur mycket bättre fysiskt & psykiskt jag mår när jag går 8-10k steg per dag. Det är bara det att det är så djävulskt svårt att komma igång igen efter ett längre uppehåll..

Hade födelsedagsfest i lördags (som det kommer bilder från i helgen) och min älskade Nathalie postade en video på oss på snapchat som den här printen är ifrån! Mycket trevlig kväll dessutom, så tacksam och glad över alla som kom för att fira mig (trots de druckit 9 timmar i sträck redan.. studentlivet)

En PH-deltagare hade polls där man fick hissa/dissa outfits och för mig blev den här en klar hiss! Exakt min stil och hoppas klä mig såhär i sommar. Redan köpt en liknande kjol, hehe.

Jag som mamma

Aj, denna sved :/ men sedan dess tänker jag inte längre på en sag så det är positivt!

Värt att påminnas om! Så innerligt trött på alla som ska ifrågasätta ens val och säga att ”du ångrar dig säkert”. NEJ, det gör jag inte!

Kollade på trailers till Silent Hill-spelen, såg trailern till filmen med samma namn och printade för att minnas att se den snart igen. Ändå en riktigt nice och unik skräckfilm!

Screen från @ Elsa Bratts story för att minnas denna nya serie på HBO. Nu har jag sett de tre avsnitten som finns tillgängliga och jag gillar den mycket! Rekommenderar.

Såg detta lilla hotell där det finns som ett akvarium under stugan! Eller ja, ett rum nedsänkt i havet med en stor ruta du kan se det genom. Måste besöka någon gång!

Ytterligare ett minne från snapchat. Blir så ledsen av den här bilden. Må ha varit mitt snyggaste jag men man ser verkligen på tomheten i min blick hur dåligt jag mådde. Åt ett mål mat varannan eller var tredje dag och hela min hjärna var fylld av hur jag skulle kunna förlora mer vikt på snabbast & mest effektiva sätt.

Print från någon kompis video på Instagram story från när vi var i Växjö. Tycker den är lite rolig för man ser verkligen hur både jag och Alva verkligen njuter, men på totalt olika sätt haha!

Allt, tydligen.. 🙂

Viktig påminnelse till alla astrologi-gäris, inklusive mig själv.

En fantastisk facebookgrupp som, jag tror, @ 1000planeter på Instagram tipsade om. Var tvungen att minnas att gå med pronto!

Skrattade gott åt denna då jag har merkurius i väduren och detta 100% är något jag hade kunnat säga.

Tänkte WOW när jag såg den här bilden av två orsaker. Första: Fannys otroliga kropp. Andra: hur kul det verkar vara med pole, måste testa någon gång!

Undrade vilken jag var men kom fram till en god blandning av typ 2 och 3.

Ett nyligen inkommet vin på Systembolaget som jag ska testa nästa gång jag dricker (om sisådär 30 år). Avskyr ju smaken av vanligt vin så köper alltid smaksatt.

Är smått beroende av proteinprodukter även om jag vet att de flesta är en scam pga innehåller inte särskilt bra protein. Men de är ju så goda och känns nyttiga att äta! Nästa grej att testa blir denna chokladmousse.

Natta postade ett minne på snapchat från en festkväll i Malmö för tre år sedan där jag var aningens trött på efterfesten så att säga heh.

Tyckte denna vad rolig pga ersätter alldeles för ofta sömn med modafinil (modafinil är medicinen jag äter mot kronisk trötthet. Den raderar sömnighet i stort sett)

Aries venus här och detta är absolut något återkommande i mitt liv:)

Minns inte vem som lade upp denna men tyckte det var intressant att se hur preventinmedel såg ut förr! Tycker ändå det låter praktiskt?

Ett fantastiskt fint set som Bianca hade på sig på en IG-bild. Vill hitta ett liknande, men billigare.

Känner ofta såhär. Vet absolut inte hur jag skulle klara av ett samboliv? Har för mycket behov av ensamtid. Får nog bli särbo för min del eller åtminstone sambo med en nära vän så man får lite mer space.

De härliga tankarna som fyller mitt huvud ständigt men alldeles extra mycket under pmds!!!

Blev SÅ hype av att se detta och måste få med mig någon mer så jag äntligen får se min husband live!

Tycker det här är en rätt amazing bild som visar hur siffror på vågen inte alls är relevanta egentligen.

Jo men middag med farmor är ju alltid trevligt.. 🙂

Min holy grail produkt Cicaplast Baume i sheet mask-form! Måste testa men den verkar inte ha kommit till Sverige än, hittade denna bild hos en brittisk beautyinfluencer nämligen. :/

En bild från nollningen förra sommaren. Mycket man saknar därifrån: peppen, samvaron, känslan, ens fysiska form, värmen, spänningen.. Kanske inte ens skadade lever och alla kvällar som slutade i tårar pga män dock. 🙂

Bara en liten påminnelse att se till att ta tag i att se 30 rock, något jag ständigt glömmer.

En bild från min egna story (innan jag bytte namn på kontot) för att detta var värt att minnas. Minns hur många glödlampor som tändes för mig när jag började lära mig om sånt här beteende. Att man kan vara så blind, så länge.. Men antar det är en del av normaliseringen av det hela.

Ja, det var det! Hoppas detta var någorlunda kul för er att se i alla fall! Själv älskar jag när andra postar sådana här inlägg för har en teori om att man kan lära känna människor lite genom vad de sparar i sin mobil. Mvh hobbypsykolog.

Nu ska jag fortsätta äta glass, vilket är det jag lever på just nu (sandwich! 88:an! Nogger!) och kolla Snöänglar då mina sömnproblem är igång inatt och jag gett upp sömn för tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s