Lördagsmorgon

God morgon! Vaknade för en stund sen och kollar just nu danska kriminalserien ”Brottet”. Först tyckte jag verkligen om den men nu har den blivit såå långdragen: är på avsnitt tretton och de går bara fram och tillbaka kring vem mördaren kan vara. Formatet med åtta avsnitt hade varit mer fungerande.

Igår var en mycket bra fredag, förutom besked hos allergimottagningen att jag förmodligen har en kronisk hudsjukdom som är svår att behandla. Har ju haft problem med eksem i många år och ingen hudläkare har haft svar men igår hittade läkaren vad det troligen är av en slump. Ska till hudmottagningen framöver för att fastställa diagnos. Tills dess smörjer jag maniskt med kortison och äter dubbel dos antihistamin för att minska den hemska klådan..

Efter läkaren pluggade jag med några från gänget i skolan inför tisdagens tenta i socialjuridik. De var såå duktiga medan jag mest kände ”?” för juridik är tyvärr inte alls min starka sida eller tycker är roligt, och därmed något jag dumt nog inte lägger ned så mycket tid på. Ska se om föreläsningar och läsa gamla anteckningar idag så något förhoppningsvis sätter sig för en omtenta är mardrömmen. Efteråt mötte jag upp Amanda för en kokoslatte i solen, lite shopping och på kvällen var vi några stycken som hade tacomiddag hos Alva (efter jag kört över hennes fot hahaha). Mysig dag & kväll överlag!

Nu ska jag göra klart sista delen i positiv psykologi-kursen från University of Pennsylvania, testa mitt nya serum från FaceTheory och lägga en sheetmask. Lugna lördagsmorgonar är det bästa. 💖

”Exaglow serum” är ett serum med 5% tranexamsyra, vitamin c, niacinamide, mjölksyra och lakrits som exfolierar, jämnar ut hudtonen och jobbar på pigmentfläckar. ”I’m Aloe” från Tony Moly är en sheetmask med bl.a aloe vera och glycerin som återfuktar och lugnar huden. Kostar cirka 35kr på Normal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s